Skip to main content

Het verenigingsleven heeft het de afgelopen jaren er niet makkelijker op gekregen. Het is niet alleen een hele klus om het actieve ledenbestand goed op peil te houden, ook de zorg voor de jaarlijkse begroting is een groeiende klus geworden. Het Goois Vocaal Ensemble kan gelukkig bogen op creatieve en ondernemende leden om extra geld voor de koorkas bij elkaar te sprokkelen.

Loterijen in de pauze van de repetitie. Verkoop van bijvoorbeeld snuisterijen, glühwein, cake, hartige taarten op de Naardense Kerstmarkt. De jaarlijkse Anjercollecte… Het zijn allemaal belangrijke extraatjes om de oplopende begroting ieder jaar weer rond te krijgen.

Daarom zijn wij ook actief op zoek naar mensen en bedrijven die het Goois Vocaal Ensemble een warm hart toedragen om de vereniging jaarlijks een steuntje in de rug te geven middels een vriendendonatie of vorm van sponsoring. Uiteraard geven wij daar ook wat voor terug. Extra aandacht. En soms zelfs gratis toegangsbewijzen. Gewoon omdat we het fijn vinden om in contact te blijven met onze muzikale vrienden!

Vriend van het GVE

Voor een bedrag van € 45,- per jaar heeft u

  • voorrang bij concerten en kan dan gebruik maken van een gereserveerde plaats / gereserveerde plaatsen indien de komst vooraf is aangekondigd.
  • minimaal tweemaal per jaar een nieuwsbrief waarmee u op de hoogte gehouden worden van waar het GVE aan werkt of naar uitziet.

Interesse om Vriend van het GVE te worden of om een sponsorbijdrage te storten? 

Helpt u mee?

Wordt vandaag nog Vriend van het Goois Vocaal Ensemble.