Ons repertoire

Lekker licht!

Lekker Licht is misschien wel de meest typerende omschrijving voor het Goois Vocaal Ensemble.

Onderstaand videofragment is een opname van ons bij de laatste repetitie in het Andreashuis in Naarden in 2015

Lekker licht

Want lekker licht is het repertoire dat we zingen: van Amerikaanse evergreens en easy jazz, tot complete musical medleys, lichte klassiekers en close harmony.

Gezellig

En met een béétje ervaring zingt dat heel lekker licht weg, vooral als je merkt dat het er in de repetities ook nog erg gezellig aan toe gaat!

Enthousiaste leiding

De enthousiaste leiding van interim dirigent Hans van Rutten en pianist Alwin Kluit laten je muziek maken zoals het bedoeld is: om het pure plezier van muziek te voelen. Te beleven!

Puur genieten!

Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En plotseling sta je dan op dat podium en hangt een zaal vol met mensen ook aan jouw lippen. Omdat ze genieten van onze muziek en het plezier waarmee we zingen.

Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert weer die enorme kick die zingen in een lekker licht swingend koor geeft!

Beleef het zelf tijdens onze repetities. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat je het -net als wij- geweldig vindt!

Een repetitie bijwonen?

Loop eens binnen tijdens een  repetitie of gebruik ons contactformulier