Skip to main content
 

Wij repeteren iedere dinsdagavond in Beukenrode, Naarden

voor meer informatie mail info@gooisvocaal.nl

 

Wij kunnen nog bassen en alten in ons koor gebruiken

voor meer informatie mail info@gooisvocaal.nl

 

Dickens Singers Goois Vocaal

We zijn te boeken voor de jaarlijkse periode van 6 december tot 24 december. informatie via dickenssingers@gooisvocaal.nl

 

Wij zijn weer volop met nieuw repertoire bezig

Kom eens luisteren en wellicht meezingen

1
1

Luister eens naar ons repertoire van toen. Veel van deze nummers staan inmiddels niet meer op ons actuele repertoire maar voor ons zijn ze nog steeds leuk om terug te horen en ze geven een goede indruk van ons koor.

2008

2000

“Een  LIVE registratie van mijn afscheidsconcert  bij het Goois Vocaal Ensemble. Een CD-produktie met een koor, opgenomen in een studio is al moeilijk genoeg, maar heeft nooit de sfeer van iets wat “LIVE” met publiek erbij tot stand kwam. Natuurlijk kunnen de stukken niet overgedaan worden en ook is de galm een logisch gevolg van de afmeting van de Grote Kerk. Wat belangrijk is, is in deze opname vastgelegd en dat is naar mijn smaak een optimaal presteren van alle medewerkenden, zoals het koor, dat zo prachtig swingend zong, en met verve de stukken ten  gehore bracht, de solisten, die een enorme bijdrage hebben geleverd en niet te vergeten alle begeleiders. Ook heeft het bestuur van het Goois Vocaal Ensemble zich overtroffen met een perfecte organisatie van dit concert. Ik kan niet anders dan met dankbaarheid terugkijken naar dit concert en beveel deze CD dan ook van ganser harte in uw belangstelling aan”  aldus Bert Kransberg.