Het Goois Vocaal Ensemble

Hans van Rutten

Dirigent ad interim

Roy Voogd was vanaf 2000 tot september 2019 dirigent van het Goois Vocaal Ensemble. Onze interim dirigent is op dit moment Hans van Rutten.

Alwin Kluit

Pianist

Deze pianovirtuoos is sinds 2000 de vaste pianist van het Goois Vocaal Ensemble. Hij studeerde muziektechnologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In de eerste plaats is hij uitvoerend musicus, maar hij houdt zich ook bezig met componeren en arrangeren voor o.a. theater.

Applaus!

Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert weer die enorme kick die zingen in een lekker licht swingend koor geeft!

Zing mee!

Beleef het zelf tijdens onze open repetities. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat je het -net als wij- geweldig vindt!

Enthousiaste leiding

De enthousiaste leiding van interim dirigent Hans van Rutten en pianist Alwin Kluit laten je muziek maken zoals het bedoeld is: om het pure plezier van muziek te voelen. Te beleven!

Puur genieten!

Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En plotseling sta je dan op dat podium en hangt een zaal vol met mensen ook aan jouw lippen. Omdat ze genieten van onze muziek en het plezier waarmee we zingen.

Een repetitie bijwonen?

Loop eens binnen tijdens een  repetitie of gebruik ons contactformulier