Skip to main content

Het Goois Vocaal Ensemble

Hans van Rutten

Dirigent.

Dirigent Hans van Rutten speelt vanaf zijn 7e jaar blokfluit. Na het behalen van zijn gymnasiumdiploma koos hij voor de studie blokfluit aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Na het behalen van zijn conservatoriumdiploma blokfluit in 1988 volgde hij de opleiding koordirectie die hij afsloot in 1994 aan de Hogeschool IDE te Gorinchem. Hij kreeg zangles van Jan Willem Westerhuis.

Hans van Rutten streeft naar een grote variatie in zijn werk. Op dit moment geeft hij leiding aan 3 koren: Wereldmuziekkoor Passion in Uithoorn, Het Goois Vocaal Ensemble in Naarden en het Soester Mannenkoor ‘Apollo’. "Hoe verschillend deze koren ook zijn, de bindende factor is de passie voor het zingen van koormuziek" . Meer over zijn visie en werkwijze vind je op zijn website van adem en muziek. https://www.ademenmuziek.nl/koor/
_______________________________________________________________

Alwin Kluit

Pianist

Deze pianovirtuoos is sinds 2000 de vaste pianist van het Goois Vocaal Ensemble. Hij studeerde muziektechnologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In de eerste plaats is hij uitvoerend musicus, maar hij houdt zich ook bezig met componeren en arrangeren voor o.a. theater.
Naast deze muzikale passie heeft Alwin ook affiniteit met tweewielers. Vanuit de Fietsgarage Almere doet hij het onderhoud voor elektrische deelscooters in Almere alsmede het onderhoud en het duurzaam herstellen van oudere fietsen.

Een repetitie bijwonen?

Heb je zin in zingen maar weet je niet of ons koor ook jouw koor zou kunnen gaan worden?

We nodigen je uit om bij een repetitie met ons mee te zingen.

Misschien wil je alleen maar luisteren, dat mag natuurlijk ook.

Loop eens binnen tijdens een  repetitie.

Wij zingen in Flat Beukenrode aan de Chopinlaan 2 in Naarden.

Iedere dinsdag van 20.00 tot 22.30.

(of gebruik ons contactformulier)

Enthousiaste leiding

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Hans van Rutten en pianist Alwin Kluit maken we met elkaar muziek zoals het bedoeld is: om het pure plezier van muziek te voelen. Te beleven!

Wil je meer weten van Hans of Alwin kijk dan in de linker kolom hiernaast.

Voor de kerstperiode

Onze geschiedenis

In de jaren vanaf 1983 tot nu hebben we al heel veel mooie concerten en concertreizen met elkaar meegemaakt. We laten je graag meegenieten middels de foto’s van deze periode.