Het Goois Vocaal Ensemble

Hans van Rutten

Dirigent.

Dirigent Hans van Rutten speelt vanaf zijn 7e jaar blokfluit. Na het behalen van zijn gymnasiumdiploma koos hij voor de studie blokfluit aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Na het behalen van zijn conservatoriumdiploma blokfluit in 1988 volgde hij de opleiding koordirectie die hij afsloot in 1994 aan de Hogeschool IDE te Gorinchem. Hij kreeg zangles van Jan Willem Westerhuis.

Hans van Rutten streeft naar een grote variatie in zijn werk. Op dit moment werkt hij met het Soester Mannenkoor 'Apollo', Oratoriumkoor Cantando Pijnacker en de Langedijker Oratorium Vereniging (Broek op Langedijk). Verder werkt hij als adem- en ontspanningstherapeut volgens de methode Van Dixhoorn. Meer info is te vinden op zijn website www.ademenmuziek.nl.
_______________________________________________________________

Alwin Kluit

Pianist

Deze pianovirtuoos is sinds 2000 de vaste pianist van het Goois Vocaal Ensemble. Hij studeerde muziektechnologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In de eerste plaats is hij uitvoerend musicus, maar hij houdt zich ook bezig met componeren en arrangeren voor o.a. theater.

Enthousiaste leiding

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Hans van Rutten en pianist Alwin Kluit maken we met elkaar muziek zoals het bedoeld is: om het pure plezier van muziek te voelen. Te beleven!

Zing mee!

Beleef het zelf tijdens onze open repetities. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat je het -net als wij- geweldig vindt!

Puur genieten!

Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En plotseling sta je dan op dat podium en hangt een zaal vol met mensen ook aan jouw lippen. Omdat ze genieten van onze muziek en het plezier waarmee we zingen.

Applaus!

Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert weer die enorme kick die zingen in een lekker licht swingend koor geeft!

Een repetitie bijwonen?

Loop eens binnen tijdens een  repetitie.

Wij zingen in Flat Beukenrode aan de Chopinlaan 2 in Naarden.

Iedere dinsdag van 20.00 tot 22.30.

(of gebruik ons contactformulier)