Skip to main content

Dreaming of a white Christmas

De Dickens Singers is een groep bevlogen zangers en zangeressen, die het publiek betoveren met de mooiste Christmas Carols. Onze prachtige Dickens outfit maakt het sfeervolle wintersprookje op uw locatie compleet.

Repertoire

Organiseert u een feestelijke avond, een kerstevent of zoekt u die juiste ‘Christmas touch’ op uw winkellocatie?

We beschikken over een uitgebreid repertoire aan bekende Engelse kerstliederen, die we a capella en 4-stemmig zingen. Ons optreden vormt een superleuke ijsbreker en zorgt voor de extra feestelijke kerstsfeer op elk evenement.

De mogelijkheden

Ons ‘basis’-optreden bestaat uit 3 blokken van ongeveer 20-25 minuten, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een optreden van een half uur verzorgen, of een singalong. Doordat we a capella zingen, kunnen we bijvoorbeeld uw gasten toezingen als verwelkoming, of na enkele kerstliederen een stukje verder lopen naar de volgende plek om daar verder te zingen. We horen graag uw wensen en wellicht hebben wij ook wat leuke aanvullende ideetjes voor u.

Benieuwd naar de kosten?

Bel ons geheel vrijblijvend voor een optreden en offerte op maat. Met uw opdracht steunt u ons koor Goois Vocaal Ensemble.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met nummer 06  12681349  van Janneke Kransberg

Op onze agenda voor december 2023 stonden de volgende optredens

Opdracht voor Alma Uitvaartzorg, De Bolder Huizen, Comenius Museum, Huis van de Stad, Kerstmarkt Naarden Vesting, Winterfair Muiderberg, Goois Leven en Hart van Huizen