Z(w)ing mee op onze OPEN REPETITIE!

LEKKER LICHT is misschien wel de meest typerende omschrijving voor het Goois Vocaal Ensemble. Want lekker licht is het repertoire dat we zingen: van Amerikaanse evergreens en easy jazz, tot complete musical medleys, lichte klassiekers en close harmony. En met een béétje ervaring zingt dat heel lekker licht weg, vooral als je merkt dat het er in de repetities ook nog erg gezellig aan toe gaat!

Zin om te komen z(w)ingen? Meld je hier aan!

Je bent natuurlijk ook welkom om eerst de sfeer te komen proeven:
IEDERE 3e DINSDAGAVOND v.d. MAAND om 20.00 uur!
(Kun je dan niet? Mail ons even en dan ben je natuurlijk ook iedere andere dinsdagavond welkom!)

De motiverende leiding van dirigent Roy Voogd en pianist Alwin Kluit laten je muziek maken zoals het bedoeld is: om het pure plezier van muziek te voelen. Te beleven! Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En plotseling sta je dan op dat podium en hangen honderden mensen ook aan jouw lippen. Omdat ze genieten van onze muziek en het plezier waarmee we zingen. Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert weer die enorme kick die zingen in een lekker licht swingend koor geeft.

Beleef het zelf tijdens onze open repetities. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat je het -net als wij- geweldig vindt!

Loop ‘ns binnen tijdens een open repetitie:

We repeteren vanaf 12 september 2017 in DeMess in Naarden Vesting (Adr. Dorstmanplein). 

Wij zijn blij met deze prachtlocatie in de Vesting van Naarden. 

 

LAATSTE NIEUWS

AGENDA

13-04-2019    tegenbezoek van Vocalgroup Gallina uit SloveniŽ

VOLG ONS OP FACEBOOK!