Het repertoire van het GVE: LEKKER LICHT!

 Lekker Licht is misschien wel de meest typerende omschrijving voor het Goois Vocaal Ensemble. Want lekker licht is het repertoire dat we zingen: van Amerikaanse evergreens en easy jazz, tot complete musical medleys, lichte klassiekers en close harmony.

En met een béétje ervaring zingt dat heel lekker licht weg, vooral als je merkt dat het er in de repetities ook nog erg gezellig aan toe gaat! De enthousiaste leiding van dirigent Roy Voogd en pianist Alwin Kluit laten je muziek maken zoals het bedoeld is: om het pure plezier van muziek te voelen. Te beleven!

Ongemerkt gaat de lat steeds een beetje hoger. En plotseling sta je dan op dat podium en hangt een zaal vol met mensen ook aan jouw lippen. Omdat ze genieten van onze muziek en het plezier waarmee we zingen. Met applaus voor jou. Zo ervaar je elke repetitie en ieder concert weer die enorme kick die zingen in een lekker licht swingend koor geeft!

Beleef het zelf tijdens onze open repetities. Luister lekker. Of zing meteen maar mee. Geheel vrijblijvend, natuurlijk, maar wel met onze hoop dat je mee blijft zingen, want wij zijn er van overtuigd dat je het -net als wij- geweldig vindt!

Loop eens binnen tijdens een open repetitie: klik hier!

LAATSTE NIEUWS

Wij starten weer op 28 augustus vanaf 20.00 uur in...

AGENDA

VOLG ONS OP FACEBOOK!