DONATEURS en VRIENDEN VAN HET GVE

 Het verenigingsleven heeft het de afgelopen jaren er niet makkelijker op gekregen. Het is niet alleen een hele klus om het actieve ledenbestand goed op peil te houden, ook de zorg voor de jaarlijkse begroting is een groeiende klus geworden. Het Goois Vocaal Ensemble kan gelukkig bogen op creatieve en ondernemende leden om extra geld voor de koorkas bij elkaar te sprokkelen.

Loterijen in de pauze van de repetitie. Verkoop van bijvoorbeeld snuisterijen, glühwein, cake, hartige taarten op de Naardense Kerstmarkt. De jaarlijkse Anjercollecte... Het zijn allemaal belangrijke extraatjes om de oplopende begroting ieder jaar weer rond te krijgen.

Daarom zijn wij ook actief op zoek naar mensen en bedrijven die het Goois Vocaal Ensemble een warm hart toedragen om de vereniging jaarlijks een steuntje in de rug te geven middels een vriendendonatie of vorm van sponsoring. Uiteraard geven wij daar ook wat voor terug. Extra aandacht. En soms zelfs gratis toegangsbewijzen. Gewoon omdat we het fijn vinden om in contact te blijven met onze muzikale vrienden!

Donateurs
Voor het (minimale) bedrag van € 25,-- per jaar krijgt een donateur

  • voorrang bij concerten en kan dan gebruik maken van een gereserveerde plaats / gereserveerde plaatsen indien de komst vooraf is aangekondigd.
  • Minimaal tweemaal per jaar een nieuwsbrief waarmee u op de hoogte gehouden worden van waar het GVE aan werkt of naar uitziet.

Vriend van het GVE
 Voor een bedrag van € 35,- per jaar heeft u naast bovengenoemde "donateurs" voorrechten de mogelijkheid om aan te schuiven bij feestavonden en mee te gaan (tegen betaling) met koorreizen.


Interesse om Donateur of Vriend te worden of om een sponsorbijdrage te storten? 

Vult u dan onderstaand formulier in. Uw aanmelding wordt zo snel mogelijk aan u bevestigd.

Helpt u mee?

* Naam
* Achternaam
* Geslacht
* Ik ondersteun het Goois Vocaal Ensemble met een jaarlijkse bijdrage
Bankrekening
* Adres
* Postcode
* Woonplaats
telefoonnummer
* email adres
* zijn de verplichte velden

LAATSTE NIEUWS

AGENDA

13-04-2019    tegenbezoek van Vocalgroup Gallina uit Slovenië

VOLG ONS OP FACEBOOK!